Hírlevél

Pályázati kiírás

Pályázati felhívás!

 

 

 

Legyen a Halköz Üzletház új logójnak a tervezője!

 

A debreceni Halköz Üzletház telesen megújul. Az új arculat egyik eleme, hogy új logót készíttetünk. Ez megjelenik majd az üzletház homlokzatán is, és a weboldalon is. Ebben kérjük most a segítségét.

 

Tervezze meg az új logónkat, és mi fizetünk érte!

 

Szeretnénk, ha az üzletház logója tükrözné a belvárosi terület múltját, és emellett megjelenésben illeszkedne a mai logókészítési trendekhez is. Szeretnénk, hogy a logó már önmagában is "értéket" sugaljon úgy, mintha egy műalkotás lenne. A logónak nem csak kétdimenziósan kell, hogy szép legyen, hanem ha elhelyezzük az üzletház falán, akkor térbeliként is mutatós kell, hogy legyen.

 

A beérkezett terveket a Halköz Üzletház- és a városunk közterületi megjelenésért felelős vezetői is átnézik. Ezek után azokat az alkotásokat, amelyek engedélyezésre kerültek, szavazásra feltesszük a honlapunkra és a Facebook oldalunkra. A végleges pályamunka ezen szavazás után dől el, és kerül kiválasztásra.

A nyertes pályázat alkotóját meghívjuk városunkba az elkészült munka átadására.

 

A logó kinézetére vonatkozó előírások:

- a tervek legyenek kétdimenziósak és 3 dimenziósak is. Ha nincs 3 dimenziós terv, akkor elegendő ha egy leírást kapunk a térbeli elképzelésről.

- bármilyen formátumban elkészíthető, amiből mi később dekorációt el tudjuk készíteni az üzletház homlokzatára.

- a szineket kérjük majd feltüntetni külön szinskála szerint, hogy az elkészült grafika pontosan olyan legyen, mint amilyet megálmodott a tervező.

 

Ha bármilyen egyébb kérdés merül fel az alaki kinézetre vonatkozóan kérjük keressen minket az palyazat@halkozuzlethaz.hu e-mail címen.

 

 

A pályázatra jelentkezhetnek amatőr és "profi" garfikusok is.

 

A nyertes pályázat dílyazása:

50.000 Ft

azaz Ötvenezer forint.

 

A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk: palyazat@halkozuzlethaz.hu

A pályázat kiírója: Halköz Üzletház - Debrecen

Honlap készítés