Hírlevél

Medora masszázs stúdió

Az üzlet bejárata                                     Üzlet elhelyezkedése

                                  Üzlet bejárata                                                                                                                         Alaprajzi elhelyezkedés

 

Medora a masszázs stúdó

 

Masszázs stúdiónk célja, hogy korszerű, kíméletes gyógyászati technikánkkal hatékonyan segíthessük azokat, akik számos testi panasszal küzdenek. Hiszünk abban, hogy a gerinckezelés lehető legeredményesebb módszere a manuálterápia. Kezeléseink a lumbágó, meszesedés, derékfájás és ízületi beszűkülések területére szakosodott, továbbá bármilyen izomfájdalom, fejfájás kezelése is beletartozik szaktudásunk körébe.

Módszereink közé tartozik több különféle terapeutikus eljárás: masszázs, akupresszúra, reflexológia. Ezeket bárki igénybe veheti, és segítségükkel garantáljuk a gyors és eredményes felépülést. Vendégeink szükségeit nagyfokú odafigyeléssel követjük, nagyon fontosak számunkra, és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.

     

           

 

 

Tapasztalataink szerint a masszázs több mint fizikai kezelés. A vendégekkel való beszélgetés és emberi kapcsolat néha old annyit a feszültségeken, mint a masszázs fizikai része. Az izmokban levő feszültségek szinte mindig belső feszültségek lecsapódásai, és az ezek feloldásában való segítség is része a masszőr munkájának.

Szeretnénk, hogy a városban élő és ide látogató vendégek egy kellemes, hangulatos és kulturált helyen, tudjanak, regenerálódni, gyógyulni, pihenni, mind testileg, mind pedig szellemileg töltődni a masszázs, gyógyító hatásaitól.
Számunkra az egészséges és elégedett vendég a legjobb "reklám" ezért munkánkat mindig elhivatottan a szakma irányelveit szem előtt tartva végezzük, aminek eredményének köszönhetően sikerül a folyamatos fejlődés és a fejlesztés.
Célunk: a masszázs előnyeinek minél szélesebb körű megismertetése, annak hasznossága és a prevenció. Szeretnénk, ha tudatosulna az emberekben hogy a masszázs nem luxus, más kevésbé hasznos dologra is elköltenek annyit amennyiért, ha csak havonta egyszer megjelennek egy kezelésen már sokat tettek az egészségükért.

 Elérhetőségünk:
Cégnév: Laszló Dóra egyéni vállakozó
Telefonszám:
Mobil: +3620/546-4755
Kapcsolattartó: Medora - a masszáza stúdió
Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 10:00-18:00, Péntek: 10:00-17:00
Szombat - Vasárnap: Zárva
E-mail cím: medoradebrecen@gmail.com
Webáruház: www.medora.hu
  
Facebook_logo Twitter Logo Google+ Instagram_logo Blogger YouTube YouTube

 

Honlap készítés