Hírlevél

Magunkról

Halköz Üzletház grafika

A debreceni Halköz Üzletház a belváros szívében helyezkedik el. Az üzletházunkban lakások, irodák, üzletek és parkolók találhatók. Ezzel még nem is lenne ez az üzletház sem annyira más mint a többi bevásárlóközpont. Az azonban már mindenkitől megkülönböztet minket, hogy a mi alapterületünk kisebb mint a szokásos üzletközpontoké, ami sokkal emberközelebbé és barátságosabbá tesz minket. Itt még megtalálható az, hogy minden kereskedő ismeri a másik kereskedőt, egy idő után már megismerjük a saját és szinte a másik üzletekbe látogató törzsvásárlókat is. Az üzleteinkben a vevő még a régi időkhöz hasonlóan az üzlet tulajdonosával "áll szemben", és kér tőle segítséget, tanácsot, és nem pedig egy olyan alkalmazottól, akinek ez csak egy "megélhetés". Az ilyen üzletekben jó vevőnek lenni. Más a kiszolgálás, más az ügyintézés, más a problémák megoldása is. Más, a manapság oly fontossá vált kedvezmények lehetősége is, mert itt a tulajdonos várja a vásárlókat a pult túloldalán. Itt a vásárlás még mindig olyan hangulatos, mint régen a szatócsboltos időszakban.

Jöjjön el és kóstoljon bele ebbe az érzésbe

Az üzletek és irodák sokfélesége gondoskodik arról, hogy aki egy kicsit mást szeretne kapni, mint máshol, az is megtalálja azt a kereskedőt, szolgáltatót, akire szüksége van. Az itteni üzletek sokkal inkább az egyedi igények kiszolgálást tűzték ki célul, mint a dömping termékekkel való ellátást. 

Az üzletházunkat rengeteg vendéglátóhely, szálloda, valamint a sétálóövezet veszi körbe. Az üzletház alatti fedett és őrzött mélygarázs gondoskodik arról, hogy a vásárlsákori parkolás kényelmes és biztonságos legyen. Az üzletházban vásárlóknak a legtöbb üzlet ingyenes parkolást biztosít a vásárlás idejére. 

Az üzletek és irodák sokfélesége gondoskodik arról, hogy szinte mindenki megtalálja az a kereskedőt, szolgáltatót, akire szüksége van.

 

 

Honlap készítés