Hírlevél

Brainturbo - Nyelviskola

Brainturbo  Nyelviskola

Elhelyezkedési alaprajz   Brainturbo - Nyelviskola

 

 

BRAINTURBO DEBRECEN NYELVISKOLA - Gyors és hatékony nyelvtanulás.

 

A Brainturbo Debrecen nyelviskolában a BRAINTURBO módszer gyors és hatékony nyelvtanulást tesz lehetővé csúcstechnológia alkalmazásával.

 

A tudomány által ismert egyik leggyorsabb és leghatékonyabb nyelvtanulási módszer.

 

Az Ív Produkció Kft, a Brainturbo Debrecen üzemeltetője, a Brainturbo nyelvoktatási módszer alkalmazására vonatkozóan kizárólagos üzemeltetési joggal rendelkezik Debrecenben és vonzáskörzetében.

 

Az Intézmény és nyelvi képzési programok felnőttképzési engedéllyel rendelkeznek. Európai Uniós és hazai pályázatok keretében történő nyelvoktatásra is van lehetőség, a pályázatok megvalosításához szükséges adminisztráció biztosított. Magánszemélyek és vállalkozások is igénybe vehetik a nyelvoktatási szolgáltatásokat.

 

Céges egyéni vagy csoportos oktatás esetén egyedi együttműködési megállapodásra, egyedi képzési díjak kialakítására, illetve kihelyezett oktatásra is van lehetőség, amely nagyban megkönnyíti a képzésen résztvevő dolgozók helyzetét, hiszen nem kell elmozdulniuk a munkahelyről, helybe visszük a csúcstechnológiát.

 

Néhány hasznos információ a Brainturbo módszerről:

 

A Brainturbo módszer alapja Georgi Lozanov világhírű orvos, pszichiátertől származik, aki a világon egyedüliként, idegen nyelvtanítási módszeréért, eredményeiért UNESCO elismerésben részesült. A világhírű pszichiáter kutatásai során megállapította, hogy az agyat az éber állapotú béta szintről a tanulás szempontjából rendkívül hatékony alfa szintre kell hoznia, ahol a két agyfélteke szinkronba kerül. A gyerekek 1,5-6 éves korukig ébrenlétük több mint 80 %-át alfa állapotban töltik, és könnyedén tanulnak idegen nyelveket.

Alfa állapotban megnő az agyunk memorizálási képessége, melynek köszönhetően a tanulás folyamata lényegesen felgyorsul és gyorsan, nagyon hatékonyan, megnövelt szellemi kapacitással sajátíthatunk el idegen nyelveket. Az új információkat agyunk a hosszú távú memóriában tárolja, ahonnan életünk további részében bármikor előhívható.

A Brainturbo az alfa állapotot alkalmazza, Lozanov módszerére alapozva, azt továbbfejlesztve, létrehozta saját egyedülálló technológiáját.

Szabadalmaztatott, egyedülálló, tudományos alapokon nyugvó csúcstechnológia alkalmazásával kezdő szintről három hónap alatt használható nyelvtudást szerezhetünk angol, német vagy spanyol nyelvből. Aki már rendelkezik valamilyen szintű nyelvismerettel, azok esetében is néhány hónap alatt rendkívül gyors fejlődés várható. A technológia alkalmazásának köszönhetően az új ismeretek a hosszú távú memóriánkba rögzülnek.

 

A nyelveket ingyenes szintfelmérő és bemutató óra után egyéni, páros és kiscsoportos (3-6 fő) formában tanulhatjuk. A tanfolyam keretében gépi/labor órák és tanári/tréneri órák váltják egymást. Az órabeosztás rugalmas, a tanulók igényeit veszi figyelembe, a nyelvtanulás bármikor elkezdhető.

 

A 60 órás csoportos nyelvi képzés már 45 000 Ft/fő-től elérhető. Egyéni képzések már 49 000 Ft/fő-től elérhető

 

További információk találhatók a www.brainturbo-debrecen.hu, valamint a www.brainturbo.hu honlapon.

 

Igény esetén személyesen szívesen bemutatjuk a Brainturbo módszerrel történő nyelvtanulási módszert.

 

Amennyiben további információkra van szüksége, kérjük hívja a 06-20-233-4997 - es telefonszámot.

Honlap készítés