Hírlevél

Animi Beauty System- Francia Kozmetika- Masszázs

 

 

 

Moments_Photography       Moments_Photography        Moments_Photography

 

 

Az Animi masszázs többrétegű élményszintjei:


- A vendég számára feltöltődés: testileg-lelkileg és szellemileg.
A masszázsnak, mint folyamatnak íve van, felépítése van, minden mozdulatnak szándéka és hatása, teremtő ereje van. 


- Tanulási folyamat. Az érintésen át megtanulja a Test az elengedést, a biztonságot, az én erőt, az egész-séget, a mozdulatok változatos repertoárjában alkarral az intimitást, tenyérrel a solar plexus energetikai erejét, a szeretetet, megtapasztalja a csendet, a csendben a zsongást, mozdulatlanságban a mozgást, az ujjbegyek finom érzékenysége által megélni a jelenségeket: a JELENLÉTET. Érzéseket tanít, és szabadít fel, tapasztalatot ad, melyek által új felismeréseket hoz. 


- Művészi-meditatív folyamat. Vezető és vezetett együtt van jelen, és az egyén felszabadulását segíti elő. Utaztat: visz, sodor, áramlik, ringat, aztán egyre beljebb, a bőr alá hatol és hat.


- Alkotó folyamat. A vendég azzá válik, amivé mélyen/igazán válni szeretne. Tisztít és összerak. Ennek különösen az "animi szobrászkodó és - beszélgetős mozdulatok"- nak köszönhetően későbbi hatásai a testen is láthatóvá válnak: megváltozik a testtartás, beindulnak fogyások, stb.


- Gyógyító folyamat. Átalakulás. Apró jelek jelzik, mutatják, hogy mivé alakul: ezek a finom plazmatikus érzéssel járó bőr alatti mozgások intenzív formáló erők. Ezek irányítják a gyógyító folyamatot. A folyamat alatt kérdések merülnek fel bennünk. A folyamat felébreszti a gondolkodást. Mindezek által a gyógyító folyamatban az éber szint alatt, meditatívan jelen levő vezető és vezetett teljes test- lélek- szellem rendszere egyaránt bevonódik!


- Spirituális folyamat. A módszer kidolgozója személyesen tanult egy inka hagyományokat őrző q’ero indián sámántól. Így energetikai tisztítással és töltéssel tesszük teljessé a masszázst. A vendégek és az animi masszőrök teljesen új tapasztalattal gazdagodnak – annyira más, mint bármi, amivel eddig találkoztak (pl.: a pránanadi vagy a reiki).

06 30 826 0804

vagy érdeklődj emailben:

info@animibeautysystem.hu

 

Honlap készítés