Hírlevél

Városközpont kuponjátéka

Kedves Üzlettársak!

 

A Júliustól induló Városközpont Logo Facebook játékával kapcsolatban néhány tennivalóra szeretném felhívni a figyelmeteket:

 

Nagyon sokan jeleztétek (és én ennek különösen örülök), hogy szeretnétek ebben részt venni. Nagyon köszönöm.

Mivel jelenleg már 13-an vagyunk, akik felajánlást tettünk a játékra, így már 13 héten át a Városközpont Logo Facebook oldala rólunk fog szólni.

 

A lenti kérdőív kitöltésével be tudjátok azt az időpont jelölni, ami az üzletetek számára a legkedvezőbbi. A kitöltött és visszaküldött kérdőívek alapján én leveszem azokat a heteket, amikre már valaki regisztrált, és azokon a heteken fog a hirdetésetek megjelenni. Ha valamelyik hétre többen jelentkeztek, úgy felkereslek benneteket és egyeztetünk hogy ki melyiken legyen. (mivel minden héten csak egy játék van).

 

Ha elkészül a beosztás és van Facebook oldalatok, akkor azon már lehet is majd hirdetni mindenkinek pluszban ezt a játékot. Ezzel plusz reklámot tudtok elérni. Természetesen a Halköz Üzletház Facebook oldala is tudósít majd erről a játékról.

 

Amikor kisorsolásra kerül a nyertes, lehetőség lesz arra, hogy a nyertessel fényképet készítsünk és további marketing célokra azt felhasználjuk. Mi felrakjuk a Halkozuzlethaz.hu-ra és az üzletház Facebook oldalára. Ha gondoljátok ti is felrakhatjátok a saját oldalatokra és a facebook oldalatokra.

 

Aki vásárlási utalványt ajánlott fel és még nincs vásárlási utalványáról grafikája, az készítsen legyen szíves egyet. Erre ezért is szükség van, mert az fog megjelenni a Facebook oldalon. Lehet csak egy logó is, de az nem biztos, hogy van annyira ismert és beszédes, mint egy jól elkészített vásárlási utalvány.

 

Cégnév
Üzlet neve (ahogy megjelenjen a játékban)
Milyen felajánlást adok
Vásárlási utalvány esetén az összeg megjelölése (pl.: 5.000 Ft)
Szolgáltatás felajánlás esetén a szolgáltatás leírása
%-os kedvezmény felajánláskor a termékkör megjelölése
Melyik héten szeretnéd, hogy megjelenjen a kuponod
Honlap készítés